Popüler Yayınlar

9 Temmuz 2014 Çarşamba

*** MEMLİK KÖYÜ/GÜVENÇ GÖLETİ ***

Güvenç göletine, şehir içinden Yahyalar - Yakacık - Memlik köyü - Sarıbeyler köyü güzergahından ulaşabilirsiniz. Sarıbeyler köyü ve Güvenç köyü sınırları içinde kalan bu doğal güzellik görülmeye değer.  Yol düzergahı asfalt ve keyifli bir yolculuk sunuyor..   


Kazan İlçesine bağlı Güvenç köyü göleti hafta sonlarını huzur içinde doğayla başbaşa geçirebilmek için çok güzel bir yer..  


Her ne kadar sulama amaçlı yapılmış olsa da olta balıkçılığı ve hafta sonu pikniği için oldukça uygundur. 


Ankara'nın yanıbaşında Issız ve bakir kalmış bir mesire alanı...  








Yenimahalle Belediyesi tarafından Akçe Grup İnşaata yaptırılıp Ankaralıların hizmetine sunulan Yakacık Mesire alanı eşine az rastlanır bir mekandır. Yakacık Mesire alanı farklı konsepti, donatı elemanları ve büyüklüğüyle de göz dolduruyor.  


250.000 m2 gibi büyük bir alan üzerine kurulu mesire alanında her şey düşünülmüş durumda. Piknik alanları, spor ve oyun alanları, göletler, bitki bahçeleri ilk akla gelen yapılar arasında yerini alıyor.  












Birinci, ikinci ve üçüncü bölge olarak ayrılan mesire alanında toplam, 5 plaj voleybolu sahası, 2 çim futbol sahası ve basketbol sahası, 4 adet çocuk oyun grubu yer alıyor. 210 araç kapasiteli 2 otoparkın yer aldığı mesire alanında ayrıca 100 çift barbekü, 200 adet piknik masası, 52 adet kamelya,13 adet çeşme, 5 adet büfe yer alıyor. 

Hiç yorum yok: