Popüler Yayınlar

5 Eylül 2011 Pazartesi

*** BALIKÇI EROL/BEYŞEHİR GÖLÜ ***

Balığı temizlemek ve pişirmek  ayrı bir uzmanlık işi, bu konuda Balıkçı Erol en iyilerden. Sizin için sazan balığını temizleyip, pişirip bu şekilde teslim ediyor..   


Öncelikle balığın dış derisi temizleniyor..


Temizlenen sazan balığı ince ince dilimleniyor böylece balığın ana omurga kılçığı dısındaki bütün kılçıklarının pişerken eriyip ete karışması sağlanıyor.. 


Balıklar kaynamış fındık yağına atılıyor.  


Balıktaki bütün küçük kılçıklar yok olmuş kıtır kıtır lezzetine diyecek yok.. 


Taze köy kaymağı ve köy balı sürülmüş ekmek,  insan yapımı tüm tatlılara meydan okuyacak niteliktedir… 




Köy kavunları  bal gibi tatlı ve suludur kendine has ayrı bir kokusu vardır.. 




6 yorum:

Adsız dedi ki...

bensiz yediniz ama olsun:))

didem dedi ki...

Balik hakikaten muthis gozukuyor. Degisik bir pisirme sekli. Yutkunarak okudum...

öz'üm dedi ki...

BALIKLARI GÖRMEK BENİM İÇİN HİÇ İYİ OLMADI..:)

Edakcks dedi ki...

Dilimleme yöntemi çok ilginç :o Balıklarsa harika görünüyor ^,^

Adsız dedi ki...

Fevkalade nin fevkinde

Adsız dedi ki...

Bal,kaymak,çay,ve muhteşem manzara olağan üstü eline saglık ve afiyet olsun:-)